برگ مشاهده روزنامه صفحه نخست روزنامه های استان فارس

برگ: مشاهده روزنامه صفحه نخست روزنامه های استان فارس دوم اردیبهشت روزنامه های امروز شیراز

گت بلاگز اخبار اقتصادی و بازرگانی یک پرس غذای سالم چند؟

رئیس اتحادیه چلوکباب و چلو خورشت تاکید دارد جهت اطلاع از سلامت هر غذا مورد نیاز است قیمت آن آنالیز شود.

یک پرس غذای سالم چند؟

یک پرس غذای سالم چند؟

عبارات مهم : سلامت

رئیس اتحادیه چلوکباب و چلو خورشت تاکید دارد جهت اطلاع از سلامت هر غذا مورد نیاز است قیمت آن آنالیز شود.

ناصر حسینی تبریزی، در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: طی امسال ۴۰۰ تا ۵۰۰ واحد فروش غذا که به طور غیرمجاز فعالیت می کردند پلمب شده است اند، ولی با این وجود همچنان بیش از ۶۰۰ واحد غیرمجاز در حال فعالیت هستند که آنها نیز در آینده ای نه چندان دور تعطیل خواهند شد.

یک پرس غذای سالم چند؟

وی با بیان اینکه فعالیت واحدهای بدون مجوز پرسشها متعددی به دنبال داشته و سلامت مردم را به خطر می اندازد گفت: یک واحد غیر بهداشتی و غیرمجاز می تواند موجبات مسمومیت بسیاری از مردم را فراهم آورد.

حسینی ادامه داد: دشمن هر لحظه با توپ و تانک حمله نمی کند بلکه ممکن است هزاران راهکار را مورد استفاده قرار دهد. بر همین اساس مهم است واحدهای فعال در این عرصه حتما از سوی وزارت بهداشت و اماکن تاییدیه های مورد نیاز را دریافت کنند تا جهت مردم امنیت خاطر بیشتری وجود داشته باشد.

رئیس اتحادیه چلوکباب و چلو خورشت تاکید دارد جهت اطلاع از سلامت هر غذا مورد نیاز است قیمت آن آنالیز شود.

رئیس اتحادیه چلوکباب و چلو خورشت با تاکید بر تاثیر تغذیه نامناسب در بروز بیماری هایی مانند سرطان معده اظهار کرد: در موارد بسیار شاهدیم که غذاهای متفاوت با قیمت به مراتب پایین تر از قیمت حقیقی آنها به فروش می رسد، ولی اگر مردم بخواهند از سلامت یک غذا اطمینان خاطر حاصل کنند مورد نیاز است قیمت آن را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند. در چنین شرایطی با یک بررسی راحت می توان به این نتیجه رسید که سلامت غذا در چه وضعی قرار دارد.

وی با بیان اینکه در هفته های گذشته چندین واحد بعد از بررسی های وزارت بهداشت به علت وجود گوشت های فاسد تعطیل شده است اند گفت: اکنون در بعضی محله ها از جمله بازار پایتخت کشور عزیزمان ایران افرادی بدون دسترسی به واحد صنفی معتبر و محیطی پاکیزه اقدام به فروش غذا می کنند که این غذاها در هر ساعت به یک قیمت به فروش می رود و ساعت ها در آفتاب نگهداری می شود. حال تشخیص اینکه چنین غذایی تا چه اندازه می تواند سلامت باشد موضوعی است که دشواری چندانی نخواهد داشت.

حسینی همچنین عنوان کرد: در حال حاضر گوشت راسته گوسفندی با قیمتی معادل ۸۵ هزار تومان خریداری می شود و یک کیلو برنج ایرانی نیز قیمتی حدود ۱۳ هزار تومان دارد، حال اگر جهت تهیه غذایی ۱۰۰ گرم گوشت و ۱۵۰ گرم برنج را در نظر بگیریم تنها جهت تامین مواد اولیه آن غذا بالغ بر ۱۰ هزار تومان هزینه وجوددارد یعنی جهت تهیه یک پرس کباب با این مواد حداقل ۱۰ هزار تومان صرف خرید برنج و گوشت می شود که اگر به این عنوان مواردی مانند قیمت ظروف و سایر هزینه های سربار مانند اجاره واحد، دستمزد کارگر و غیره را اضافه کنید رقم به مراتب بالاتر خواهد رفت. ولی اگر زمانی غذای تهیه شده است با قیمتی کمتر از این به فروش رسید مشخص می شود که در اطمینان به آن جای تامل بیشتری وجود دارد.

یک پرس غذای سالم چند؟

رئیس اتحادیه چلوکباب و چلو خورشت با تاکید بر اینکه بحث پیگیری به واحدهای صنفی غیرمجاز با جدیت از سوی اتحادیه دنبال می شود اظهار کرد: ما از تمام همکاران خود خواسته ایم که واحدهای بدون مجوزی که در محله های آنها فعالیت می کنند را به اتحادیه معرفی کنند تا به پیگیری اوضاع آنها بپردازیم.

طبق مستندات ارائه شده است از سوی اتحادیه چلوکباب و چلوخورشت در حال حاضر تهیه هر پرس غذا با برنج درجه یک ایرانی حداقل قیمتی معادل جدول ذیل دارد البته در تعیین قیمت اوضاع واحد ارائه کننده و شرایط آن نیز تاثیرگذار خواهد بود.

رئیس اتحادیه چلوکباب و چلو خورشت تاکید دارد جهت اطلاع از سلامت هر غذا مورد نیاز است قیمت آن آنالیز شود.

فهرست انواع غذا با برنج درجه یک ایرانی

قیمت (ریال)

باقالی پلو با ماهیچه گوسفند (۳۵۰ گرم ماهیچه و باقالی تازه)

۳۸۰۰۰۰ هزار ریال

یک پرس غذای سالم چند؟

باقالی پلو با گوشت گردن گوسفند (۴۵۰ گرم گردن گوسفند و باقالی تازه)

۳۷۰۰۰۰ هزار ریال

چلوکباب برگ ممتاز (۱۷۰ گرم از مغز راسته فیله گوسفند)

۳۵۰۰۰۰ هزار ریال

چلوکباب سلطانی (برگ گوسفندی به وزن ۱۲۰ گرم و یک سیخ کوبیده معمولی)

۳۵۰۰۰۰ هزار ریال

چلوکباب برگ مخصوص (۱۵۰ گرم از مغز راسته گوسفند)

۳۳۰۰۰۰ هزار ریال

چلو فیله کباب (۱۵۰ گرم از مغز فیله گوسفند)

۲۹۰۰۰۰ هزار ریال

چلوکباب برگ گوسفندی (۱۲۰ گرم از مغز راسته گوسفند)

۲۹۰۰۰۰ هزار ریال

چلوکباب بختیاری(۱۰۰ گرم گوشت فیله گوساله و ۱۲۰ گرم سینه مرغ)

۲۹۰۰۰۰ هزار ریال

چلوکباب برگ معمولی (۱۱۰ گرم از گوشت گوساله)

۲۵۰۰۰۰ هزار ریال

چلو فیله جوجه ممتاز (۲۲۰ گرم فیله مرغ)

۱۹۰۰۰۰ هزار ریال

چلو جوجه با استخوان (۴۰۰ گرم جوجه با استخوان)

۱۹۰۰۰۰ هزار ریال

چلو جوجه معمولی (۲۰۰ گرم جوجه بدون استخوان)

۱۸۰۰۰۰ هزار ریال

باقالی پلو با مرغ (یک چهارم مرغ)

۱۸۰۰۰۰ هزار ریال

چلو خورشت فسنجان با مرغ

۱۸۰۰۰۰ هزار ریال

زرشک پلو با مرغ (یک چهارم مرغ)

۱۷۰۰۰۰ هزار ریال

چلو خورشت قیمه بادمجان

۱۳۰۰۰۰ هزار ریال

لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده (۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده)

۱۲۰۰۰۰ هزار ریال

عدس پلو با گوشت چرخ کرده (۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده)

۱۲۰۰۰۰ هزار ریال

چلو خورشت قیمه با چیپس

۱۲۰۰۰۰ هزار ریال

چلو خورشت کرفس

۱۲۰۰۰۰ هزار ریال

چلو خورشت قورمه سبزی

۱۲۰۰۰۰ هزار ریال

واژه های کلیدی: سلامت | گوسفند | گوسفند | باقالی پلو با گوش | اخبار اقتصادی و بازرگانی

نویسنده : getblogs